Mediul și Dezvoltarea Durabilă

Asigurarea calităţii în atribuirea de valoare materiilor prime din agricultură în segmentele ZAHĂR, AMIDON, FRUCTE reprezintă unul dintre cele mai importante obiective strategice ale companiei. Atingerea acestui obiectiv pe termen lung implică selectarea cu atenţie a materiilor prime din agricultură şi folosirea celor mai moderne tehnologii de protejare a mediului şi a resurselor naturale.

AGRANA îşi concentrează eforturile în domeniul mediului şi dezvoltării durabile mai ales asupra următoarelor segmente:

  •  Utilizarea energiei şi resurselor
  • Apa şi aerul
  • Utilizarea subproduselor
  • Consilierea fermierilor
  • Fabricarea produselor organice

Pe lângă aspectul tehnologic, datorită strânselor relaţii cu industria ce prelucrează mai departe produsele alimentare, pentru AGRANA sunt importante teme precum siguranţa produselor alimentare, controlul calităţii, trasabilitatea tuturor proceselor industriale până la câmpul de cultură, inclusiv sub aspect social, precum şi certificările (ISO 9001:2000, ISO 22000, Standardul Internaţional al Produselor Alimentare, GMP+*, Calitate şi Siguranţă).

"Pentru AGRANA, dezvoltare durabilă înseamnă a acţiona într-o manieră responsabilă din punct de vedere social în toate domeniile afacerii, încearcând să se asigure o utilizarea prudentă a resurselor naturii."

01.11.2018 | Anunț public privind decizia de revizuire a autorizației integrate de mediu

AGRANA ROMÂNIA SA București Sucursala Roman anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei de revizuire a autorizaţiei integrate de mediu nr. 1/09.03.2015 rev. 1 din 31.03.2016, cu sediul  în Roman, str. Energiei, nr. 6, judeţul Neamţ, privind  activitatea: "Prelucrarea de materii prime vegetale, cu o capacitate de producție de peste 300 tone de produse finite pe zi", desfasurata in Roman, strada Energiei nr 6, judetul Neamt.

Mai multe informatii..

15 ianuarie 2016 | Anunț public Privind decizia de revizuire a autorizației integrate de mediu

SC AGRANA ROMÂNIA SA București Sucursala Roman anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de revizuire a autorizaţiei integrate de mediu nr. 1/09.03.2015, cu sediul punctului de lucru în Roman, str. Energiei, nr. 6, judeţul Neamţ, pentru activitatea "Prelucrarea de materii prime vegetale, cu o capacitate de producție de peste 300 tone de produse finite pe zi".

Mai multe informatii..

17 octombrie 2014 | Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

SC Agrana Romania SA Sucursala Roman anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere acord de mediu pentru proiectul “Inchidere Iaz Cordun” propus a fi amplasat in jud. Neamt, comuna Cordun-extravilan.